28a Festa de la Verema del Bages
Inscripcions
ACTE INAUGURAL
   • 20:00: Maridatge musical amb vins del Celler Mond Obert i música en directe de Laia Boixadós i
    Jordi Izquierdo. Preu: 2 euros
   • 21:00: Sopar amb acompanyament musical a càrrec del grup Evil Rosebud. Preu: 10 euros.
    (Inclou embotits de cal Fusteret, 2 tiquets de vi i copa de vi.)

Inscripcions client aquí.

TASTOS DE VINS GUIATS
La Festa de la Verema del Bages presenta un any més un seguit de tastos guiats per sommeliers de referència que ens descobriran els sabors i les característiques dels vins de la DO Pla de Bages. Els tiquets online caldrà mostrar-los als espais de cada tast abans de l’inici de l’activitat. Els tastos de dissabte seran guiats per la sommelier Irene Cozas. Diumenge, en canvi, comptarem amb l’acompanyament d’Anna Castillo. Totes dues formen part del comitè de tast de la DO Pla de Bages.
Dissabte, 1 d’octubre 12:00 – Parc de Can Cruselles d’Artés
Tast de vins de la DO Pla de Bages maridat amb elaboracions gastronòmiques de la carnisseria Prat-Cal Mestret. Dirigit per la sommelier Irene Cozas.
Preu: 12 euros.
Inscripcions clicant aquí.
Dissabte, 1 d’octubre – 19:00 – Plaça Vella d’Artés
Tast a cegues per parelles. Tast per conèixer i identificar vins de la DO Pla de Bages d’una manera divertida i diferent. Dirigit per la sommelier Irene Cozas.
Preu: 24 euros per parella (12 cada tiquet).
Inscripcions clicant aquí.
Diumenge, 2 d’octubre – 11:30- Plaça del Padró
Tast guiat de vins elaborats amb picapoll de la DO Pla de Bages. Per conèixer i identificar diferents vins destacats elaborats amb aquesta característica varietat. Amb Anna Castillo
Preu: 12 euros.
Inscripcions clicant aquí.
Diumenge, 2 d’octubre – 18:00 – Plaça del Padró
Tast guiat de vins de la DO Pla de Bages. Per conèixer i identificar diferents vins destacats del territori. Amb Anna Castillo
Preu: 12 euros.
Inscripcions clicant aquí.
TIQUETS DE TAST DE VINS
Els tiquets de tast de vi per provar els vins de la DO Pla de Bages que hi haurà a la plaça Vella es podran adquirir in situ durant les hores d’activitat a la plaça. Dissabte a partir de les 18:00 hi haurà una barra única amb un vi destacat de cada celler/elaborador de la DO Pla de Bages, que es podran degustar. I diumenge, a partir de les 11:00h cada celler comptarà amb un espai de degustació i venda de vins que elaboren. Comptarem amb la participació dels 19 productors de vi que formen part de la DO.
PREUS TIQUETS
1 tiquet de tast de vi: 1’5 euros
6 tiquets de tast de vi: 9 euros
6 tiquets de tast de vi + copa: 11 euros
1 copa: 2 euros
1 portacopes: 1 euro
Tapa tastos amb ritme (tast gastronòmic de dissabte vespre): 5 euros
Postres tastos amb ritme ( tast gastronòmic de dissabte vespre): 4 euros Mossecs de verema (tast gastronòmic de diumenge matí i migdia): 4 euros
El tast tècnic, la novetat
Enguany la comissió de la Festa de la Verema del Bages ha incorporat un nou tipus de tiquet per a degustar els vins de la DO Pla de Bages. S’anomena “tast tècnic” i conté 12 mini degustacions de vi. Té un cost de 9 euros i es serveix la meitat de vi que amb el tiquet habitual. Aquesta opció està pensada per aquells qui vulguin provar una bona quantitat de vins de cellers i referències diferents. És l’únic tiquet per degustació que únicament es pot adquirir amb venda anticipada.
Inscripcions clicant aquí.
INSCRIPCIONS JORNADA DE PEDRA SECA
Jornada de treball del grup de recuperació de pedra seca d’Artés. Es continuarà amb la reparació de les arcades de sota les muralles de la plaça Vella. La inscripció és gratuïta i inclou esmorzar.
Inscripcions clicant aquí.
INSCRIPCIONS PHOTOWALK VEREMA
Recorregut fotogràfic pels espais de la Festa de la Verema, en una activitat que combina la fotografia amb les activitats i espais de l’esdeveniment. Inclou petit taller sobre com captar noves mirades a través del mòbil o càmera. Té una durada aproximada d’una hora i mitja. La inscripció és gratuïta. Recomanable inscripció prèvia.
Inscripcions clicant aquí.

ACTES DE LA 28A FESTA DE LA VEREMA DEL BAGES

fons-cellers

VISITES GUIADES
ALS CELLERS DE LA
D.O. PLA DE BAGES

30/09/2023 - Durant el matí
Diferents municipis

MATINAL DE PATRIMONI VINÍCOLA DE LA RUTA DEL VI

museu-vinya-vi

VISITA GUIADA AL
MUSEU DE LA MEMÒRIA DE LA VINYA I EL VI

30/09/2023 - 10:30h i 12:00h
Sant Fruitós de Bages

sant-benet

EXPERIÈNCIA
"HISTÒRIES DE VI A MÓN SANT BENET"

30/09/2023 - 12:00h
Sant Fruitós de Bages

Avís legal
© 2023 Ajuntament d'Artés. Tots els drets reservats.